ITWASSOOTED: lokeren wins again

Sunday, November 06, 2005

lokeren wins again

this time the Lokeren screaming Foxes! beat AA Ghent 2-1


Lokeren naar de subtop
Steven Swinnen04-11-2005De inzet van de Oostvlaamse derby tussen AA Gent en Lokeren was een plaats in de subtop. Beide ploegen kwamen met aanvallende intenties op de mat, maar het waren de Waaslanders die dat nobele gedachtengoed ook in daden om konden zetten. Vooral de beweeglijke spits Bouchouari speelde opnieuw een zeer sterke partij, maar hij was niet de killer met dienst. De Serviër Goran Drulic - die zijn sporen in Spanje al verdiende - onplofte voor het eerst in Lokeren-shirt en scoorde tweemaal.

Fluitconcerten in het Jules Ottenstadion aan de rust want de Buffalo's brachten er zeer weinig van terecht. Coach Georges Leekens wilde het tij doen keren met de inbreng van Sandy Martens en zag zijn wissel al snel renderen. De ex-international scoorde de aansluitingstreffer en zorgde dat het vuur weer oplaaide voor AA Gent.

Lokeren kreeg het moeilijk, temeer omdat Bouchouari vanop de stip de kans om de score uit te diepen miste. Gent mocht op basis van een puike tweede helft aanspraak maken op een punt, maar scoorde niet meer. Lokeren komt door deze zege voorlopig op de vijfde plaats in het klassement.


click the beer can for complete highlights
if you don't comment no angel will gets its wings... 0